Okulumuz Hakkında

Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu
Atatürk Mahallesi 31110 Sokak No3 Mezitli / MERSİN
03243572450
03243572450
https://abdulkadirpersembevakfianaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ Öğrenmeyi kalıcı kılmak için yaparak-yaşayarak öğretmeyi hedef edinen bir okul olmak, yanı sıra bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak, her çocuğa yetenekleri doğrultusunda eğitim vermeyi hedefleyen, rahat, güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıcıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek, kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. Öğretmenler olarak, tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuklar için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

MİSYON

MİSYONUMUZ Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip, onlara en uygun şekilde rehberlik ederek, bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüven sahibi olarak devam etmelerini sağlayarak; Türk toplumunun kültürel değerlerine sahip, ahlaki yönden kendini geliştirmiş bireyler yetiştirmek. 1-Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak, yaratıcı bireyler yetiştirmek. 2-Okul öncesi eğitimi eğitimin, önemli basamağı haline getirmek. 3-Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. 4-Çocuklarımızı; sorumluluk sahibi, özgüveni olan bireyler olarak yetiştirmek. 5-Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek. 6- Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık, manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz Beyaz Bayrak Ödülünü almış bir okuldur. Okulumuz Beslenme Dostu Okul ödüllü okuldur.
Öğretmen :11
Öğrenci :226
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :2360
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :ikili

Öğretim Şekli

ikili

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah 07:30-12:30 öğlen 12:30-17:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

kalorifer-klima

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Mersin il merkezine 7 km, Mezitli İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Mersin Mezitli çevre yolu üzerinde Mezitli Sanayi Sitesinin,Mezitli Hal´inin doğusunda bulunmaktadır. Mezitli Atatürk Mahallesi muhtarlığının batısında bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları